Најновије

КАКВА МАЈСТОРИЈА РУСКИХ ПИЛОТА: У ниском лету задали бруталне ударце Украјинцима (ВИДЕО)

Уследило је ново саопштење Министарства одбране Русије

У ниском лету, са мале висине, руски пилоти у ловцима-бомбардерима Су-25 извели су ракетне ваздушне ударе уништавајући оклопна возила Оружаних снага Украјине.

Оружане снаге Русије су ваздушним ударима и артиљеријском ватром уништиле људство и опрему Оружаних снага Украјине у ДНР, укључујући и код Краматорска.

Оружане снаге Русије уништиле су постројење за монтажу дронова за украјинску војску у области насеља Велики Бурлук у области Харков.

Оружане снаге Русије успешно су одбиле напад украјинске војске у области Старомајорско у ДНР. Оружане снаге Русије на доњецком правцу успешно су одбиле 11 напада украјинске војске, укључујући и околину Белогоровке и Маријенке.

Руска војска је одбила напад украјинских снага у области Новоселовска у ДНР. Оружане снаге Русије наставиле су офанзивна дејства у правцу Купјанска у области Куземовке.

ЈЕЗИВИ БРОЈЕВИ: Ево колико је Украјинаца погинуло у јулу (БРОЈКЕ)

Руска војска уништила је штаб и резиденцију оперативног тима 35. бригаде маринске пешадије Оружаних снага Украјине у Запорошкој области. Средства ПВО Русије током претходног дана оборила су украјински авион Су-25 у ДНР.

Оружане снаге Русије уништиле су складиште муниције украјинске војске у зони насеља Дачно у ДНР. Руска средства ПВО су током претходног дана пресрела 12 граната „Химарс“, уништила 23 украјинска дронова.

БЕЗ РУСИЈЕ НЕЋЕМО ДА ПРИСУСТВУЈЕМО ПРЕГОВОРИМА: Још један шамар западу и Америма

Оружане снаге Русије успешно су одбиле напад украјинске војске у Запорожју, уништене су три украјинске диверзантско-извиђачке групе. Током протеклог дана Оружане снаге Украјине изгубиле су више од 220 војника у правцу Доњецка.

Украјинска војска изгубила је скоро 275 војника, хаубице М109 „Паладин“, М777 и ФХ70 у областима јужног Донца и Запорожја. Оружане снаге Русије одбиле су два напада украјинске војске у правцу Краснолимана код Кремена и Кузмина у ЛНР, погинуло је близу 140 војника.

ПУТИН СЕ СПРЕМА ЗА МНОГО ВЕЋИ РАТ: Запад већ креће да паничи жестоко…

Извор: Сд.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА