Најновије

МИЛОВОМ САВЕТНИКУ ЗАПЛЕЊЕНА ИМОВИНА: Oво je тек почетак борбе против Милове криминалне хоботнице!

Милов пајтос остаје без залеђине! Бившем директору Управе полиције Црне Горе Веселину Вељовићу, који је ухапшен због сумње да је део криминалне групе која је наводно заједно са бившим председником Милом Ђукановићем кријумчарила цигарете, одузета је имовина! Милов сарадник остаје без стана и гараже, а сумња се да је ово тек почетак борбе против Милове криминалне хоботнице!

Цео Балкан био је шокиран када су у Жабљаку стављене лисице бившем саветнику Мила Ђукановића за одбрану и безбедност. Са Вељовићем је ухапшен и Мујо Никочевић, који је хапшен и осуђиван више пута. Затим су лисице стављене и Николи Мркићу, брату Александра Мркића, који је у бекству.

Вељовић и још тројица мушкараца блиска црногорским клановима пала су због шверца цигарета, а сумња се да је реч о бизнису у којем је с кавачким кланом деценијама учествовао Ђукановић.

- Бившем директору Управе полиције Веселину Вељовићу наредбом Специјалног државног тужилаштва (СДТ) блокиран је стамбени простор површине 135 квадрата и гаража од 11 квадрата у Подгорици. Забрана располагања непокретностима уписана је 28. јула, по наредби СДТ-а издатој два дана раније - наводе црногорски медији, а како сазнајемо, наредбом СДТ-а блокирана је и готово комплетна имовина одбеглог Александра Мркића:

- Њему је привремено одузет стамбени простор, једнособан стан од 18 квадрата, пословни простор од 55 квадрата и стамбена породична зграда. Медији наводе и да је Мркићу стављена забрана располагања некретнинама и имањем у Сутомору, земљиштем у месту Грбе у Даниловграду, непокретностима у Колашину, Мојковцу, некретнинама, земљиштем и пословним просторима у Подгорици - наводи извор.

Према писању црногорских медија, Никочевић се доводи у вези са шкаљарским кланом, док су се браћа Мркић нашла на мети истражних органа још пре једне деценије, када је претресен њихов хангар у Доњој Горици.

- Никола Мркић је ухапшен док је Александар у бекству и наводно се налази на другом континенту. Лисице на руке стављене су и Петру Лазовићу службеник Агенције за националну безбедност, и многим другим полицијским службеницима, што бившим, што садашњим. Сумња се да су сви они део криминалне хоботнице која је омогућавала Милу Ђукановићу  да несметано шверцује цигаретама и тако себе учини једним од најбогатијих људи на Старом континенту - каже наш саговорник.

Иначе, Вељовић се сумњичи да је поверљиве информације одавао Мркићу, али и Радоју Звицеру.  

Колона оклопних возила Оружаних снага Украјине пробила се до главне линије одбране код Орехова

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА