Најновије

БАРАК БАХАР ЈЕ ПРАВА МАГИЈА: Прекомандован звездин Меси у први тим, Баракова жеља

Жеља израелског тренера биће врло брзо услишена, те ће Максимовић убрзо постати нови у низу фудбалера на двојној регистрацији, а по завршетку претходних формалности развој ће се наставити кроз рад са првотимцима Црвене звезде. Максимовић, према у ситуацији није далеко ни од дебитантских минута у првом тиму шампиона Моззарт Бет Суперлиге, те се очекује да се већ у наредним колима нађе у протоколу црвено-белих, иако се очекује да већу минутажу ипак стиче у Графичару.

Подсетимо, Максимовићева прекоманда представљала би наставак сада већ устаљене прексе по којој су међукорак од омладинаца до првог тима Звезде направили и Стефан Лековић, Јован Шљивић, Коста Недељковић и Јован Мијатовић, играчи који су однедавно на двојној регистрацији и сами мтим у конкуренцији за улогу у. Звезди, али и тиму Марка Неђића.

Млади офанзивац који је претходне сезоне бриљирао у дресу црвено-белих кадета, али и Орлића, врло брзо ће постати ново лице на Бахаровим тренинзима, а до тада је сумирао утиске са дебије.

„Пресрећан сам због тога што је сам поготком започео сениорску екипу, али ми је најважније да је успео да тријумфује. Захвалио сам се Марку Неђићу и његовом стручном штабу на томе што су ми указали прилику, надам се да сам им партијом на терену узвратио. . Асистенција за Стојановића која је претходила мом голу ми је само подигла самопоуздање и епилог се видео. Наставићу да вредно радим уз сан да и за први тим Црвене звезде дебитујем голом", рекао је момак рођен у Новом Пазару.

По завршетку технике, Максимовић ће испунити предуслов да дебитује за први тим матичног клуба, а потом имати прилику и да надмаши рекорд Луке Јовића, најмлађег стрелца Црвене звезде који је првенац постигао са 16 година, 5 месеци и 5 дана.

САЗНАЈЕМО - Бахар рекао велико "не" кад је у питању Катаи

Извор: Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА