Најновије

СРПСКИ ПРОФЕСОР УПОЗОРАВА: Денацификација региона наша обавеза! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Вишеслав Симић, професор међународних односа, у новом интервјуу за Јутјуб канал "Икс33" (X33), отворио је интересантну тему "денацификације региона", истичући да је то обавеза српског народа које морамо бити свесни.
Вишеслав Симић (Фото: Скриншот)

Вишеслав Симић (Фото: Скриншот)

Професор у разговору даје слику актуелних геополитичких дешавања, те дешавања у региону, повлачи паралеле са нашом ситуацијом и политичким питањима, али и упозорава на последице, уколико Срби као народ не буду радили на овом процесу денацификације региона.

„У овом тренутку имамо огромне геополитичке промене и на Истоку и на Западу. И наравно имамо незаустављиви процес денацификације који спроводи Руска Федерација. Како време одмиче, све је јасније шта ће бити крајња обавеза српског народа“, каже професор Симић.

„Под основном претпоставком да нашу државу воде људи који су елементарне патриоте, ми, као највећа сила у региону, имамо моралну обавезу да покренемо процес денацификације читавог Балкана, а посебно Хрватске, Косова и Метохије, Црна Горе и Босне. Тај план се не сме доводити у питање и мора се спроводити ако желимо Балкан без нацизма и с њим повезаног тоталитарног либерализма”, каже Симић.

Погледајте цео интервју:

Прочитајте ОВДЕ о притиску на Кијев да почне преговоре са Москвом

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА