Најновије

ОД ЈУНАКА - ДО ВЕЛИКОГ ВИШКА! Бахар га прецртао, он одбио трансфер, неће да оде

Барак Бахар га прецртао, он неће да напусти Црвену звезду.

Виго је стигао у зимском прелазном року као дуго чекано појачање на позицији десног бека. Под тренерском палицом Милоша Милојевића, почетак је обећавао - испоручио је неколико добрих партија почетком године и постигао гол чак и у дербију. Међутим, као и цео тим, његова форма је постепено почела да опада. Од тог тренутка, његов статус у тиму стаје под питањем, особито након што је нови тренер пренео нови елан играчима.

Наизглед, Виго има све атрибуте да се уклопи у тим, али изгледа да је прецртан исклучиво због клупског приступа игри и формације. Црвено-бели играју са тројицом штопера и два "винг бека", позиција која је често резервисана за нападачки оријентисане играче. Виго је наступао ретко, док су млади талентовани играчи као што су Осман Букари и Стефан Митовић често добијали шансу. Чак и успешни наступи играча као што су Коста Недељковић и Лазар Николић утицали су на Вигов позициони статус.

Проблеми се настављају и ван терена. Иако је вишак и недовољно искоришћен играч, Виго одбија да прихвати трансфер из клуба. Извори блиски клубу најављују да ће се Виго вратити у Ривер Плате по истеку своје позајмице 1. јануара. Опција откупа од 2.200.000 евра, коју је клуб имао, неће бити искоришћена.

ЧЕКА СЕ ДА БАХАР ДА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Стигла понуда за Александра Катаиа

Међутим, један додатни аспект ове приче је контроверза која је настала када се Виго закаснио на тренинг.

Нови тренер Бахар нема толеранцију за такве понашање, што је допринело још већим напетостима у клупској свлачионици.

Са 16 одиграних утакмица, три постигнута гола и једном асистенцијом, Виго оставља свој траг у Црвеној звезди. Навијачи ће га памтити, пре свега, по голу против вечног ривала Партизана. Ипак, овај Аргентинац неће остати у црвено-белим бојама дуже него што се очекивало.

БАРАК БАХАР ЈЕ ПРАВА МАГИЈА: Прекомандован звездин Меси у први тим, Баракова жеља

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА