Најновије

ОДГОВОРИЋЕМО ОДМАЗДОМ! Зеленски спрема освету Русији

Украјински председник Володимир Зеленски обећао је да ће војска под његовом командом одговорити „потпуно праведном одмаздом” на јучерашње руско гранатирање Херсонске области, у којем је живот изгубило најмање седам особа, међу којима и једно новорођенче.

– Наши ратници широм земље узвраћају на терор окупатора. Не прође ни један дан да на руско зло не одговоримо потпуно праведном одмаздом – рекао је Зеленски у редовном вечерњем обраћању.

Министарство одбране Русије известило је јуче о још једном украјинском нападу дроновима на Белгородску област дуж границе са Украјином, као и о гранатирању северне Курске области.

У суботу је примећен велики облак дима који се диже у близини Керчког моста, који повезује Крим са Русијом, након што су руске снаге ПВО обориле две ракете.

– Уништили смо сваког окупатора, спалили сваки комад руске опреме, гори ватра у њиховим штабовима и магацинима. Дима је и на Керчком мосту и још много тога, што све доказује да ћемо одговорити на сваки од руских злочина – рекао је Зеленски.

ШТА СЕ ДЕШАВА ШИРОМ ФРОНТА: Сви правци и жаришта (МАПА)

Извор: Ало.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА