Најновије

Гламурозни свет старог Холивуда: „Малибу у пламену“ од данас у продаји

Од Тејлор Џенкинс Рид, ауторке бестселера „Седам мужева Евелин Хјуго“, стиже епска породична драма у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

Година је 1983. и све очи су упрте у фасцинантну децу легендарног певача Мика Риве: Нина је супермодел, Џеј сурферски шампион, Хад признати фотограф, а Кити једноставно сви обожавају. Сви желе да буду са ненадмашним Ривама, а њихова годишња забава у "Малибуу за крај" лета се не пропушта.

Једина особа која се не радује друштвеном догађају сезоне је Нина јер никада није желела да буде у центру пажње, поготово не сада кад ју је наочиглед јавности напустио супруг, познати професионални тенисер. А можда и Хад јер га тишти тајна коју крије од свог брата близанца Џеја. С друге стране, Џеј броји минуте до почетка вечери јер је девојка која му се веома допада обећала да ће доћи на њихову журку. И Кити има неколико својих тајни, укључујући госта којег је позвала без консултација са браћом и сестром.

До поноц́и забава ц́е бити потпуно ван контроле. До јутра ц́е вила Рива бити у пламену. Али пре прве пламене искре, док буду текле реке алкохола уз бучну музику, на видело ће испливати истина и откриће се тајне које су обликовале генерације ове породице.

„Малибу у пламену“ можете наћи од среде 16. августа у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари, као и на сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА