Најновије

"НИНЏА КОРЊАЧЕ ХАОС" 19. августа премијера и још много забаве!

У суботу 19. августа у биоскопу Синеплекс Галерија Београд биће одржане чак две премијерне пројекције нове анимиране авантуре "Нинџа Корњаће хаос"!

Фото: Тарамаунт

Синхронизована пројекција, којој ће присуствовати и део глумачке екипе која ја позајмила гласове вољеним ликовима биће одржана у 18:30 часова, док ће титлована пројекција почети у 19 часова.

Генерације широм света већ деценијама расту уз Леонарда, Донатела, Микеланђела и Рафаела, одушевљавајући се њиховим форама, смицалицама, вештинама и херојским делима. Омиљени мутанти и овога пута ће нам приредити добру забаву и невероватан биоскопски провод, уз хумор и ситуације прилагођене пре свега младим, савременим гледаоцима. То свакако не значи да у филму неће уживати фанови који су Нинџа корњаче заволели много пре него што су се данашњи млади и родили, напротив! "Нинџа Корњаће хаос" је ванвременска филмска прича која не прознаје старосне границе, која одише позитивном енергијом и која остаје у срцима публике!

На вама је само да одаберете да ли желите да гледате синхронизовану или титловану верзију, да позовете друштво и дођете на премијеру!

На дан премијере, од 17 до 18 часова, на Променади испред тржног центра Галерија посетиоци ће имати прилику да буду део скејт перформанса инспирисаног филмом, који ће извести полазници скејт школе Кобазз. Поред уживања у вештинама на скејтборду, присутни ће моћи да учествују и у ликовним радионицама са мотивима наших филмских јунака и да своје радове, као успомену на овај дан, понесу са собом.

О ФИЛМУ: Након што су се годинама крили од људи, брац́а Корњаче имају план да освоје срца Њујорчана и да, чинећи херојска дела, буду прихваћени као обични тинејџери. Њихова нова пријатељица Ејприл О’Нил им помаже да се изборе са мистериозним злочиначким удружењем, али убрзо ће имати пуне руке посла када војску мутаната пусте на њих.

Од недеље 20. августа "Нинџа Корњаће хаос" ће се приказивати у одабраним биоскопима, док на редовне репертоаре стиже 24. августа.

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА