Најновије

БАХАР НАЈАВИО ЈОШ ПОЈАЧАЊА! Ово је судбина Катаиа и Канге

„Катаи има велику жељу да се врати, ради нормално“, поручио је израелски тренер.

Црвена звезда је поставила стандарде, вфише нико и не доводи победу против Спарте (субота, 20.30 часова), већ навијачи очекују голеаду и још једну демонстрацију моћи офанзивних играча Барака Бахара.

Српски шампион је у првом три кола постигао 13 голова, али Израелац види простор за бољитак. Није тајна да челници црвено-белих имају план да доведу још појачања пред Лигу шампиона.

„Разговарам са менаџментом клуба, уколико пронађемо играча који може да унапреди екипу о томе да постане део Црвене звезде“, није желео детаљније да прича Барак Бахар о потенцијалним новајлијама на позицији нападача, везног и можда штопера.

Црвена звезда је сувише доминантна у досадашњим мечевима Моззарт Бет Суперлиге, и та чињеница може да направи сладак проблем израелском стручњаку. Тешко да ће црвено-бели имати достојног ривала до премијере у Лиги шампиона.

„Нисмо лако дошли до претходних резултата, ниједна победа није лака. Играчи напорно раде како би остварили тријумфе. Имаћемо времена да се адаптирамо на противнике у Лиги шампиона, кренули смо да тренирамо и на главном терену Радимо посвећено високом интензитету тренинга, како би до прве утакмице Лиге шампиона били у потпуности спремни“.


Открио је Барак Бахар и на чему ће највише радити првотимци Звезде у предстојећем периоду.

„Постоје добре и лоше стране у свакој утакмици и екипи. Трудимо се да задржимо оно што је добро, а то је висок пресинг и велики број голова које постижемо. Наравно желимо да будемо још брже, на претходном мечу смо могли да будемо и ефикаснији, да је нешто на чему ћемо радити, како бисмо унапредили нашу игру. Задовољан сам приступом играча, њиховим односом и радом на тренинзима“.

Црвена звезда има 13 победа у низу над Спартаком. Углавном су ти тријумфи били изражени високим резултатом.

„Чу сам за тренера и познатим чињеницама које су ми биле потребне за припрему утакмица. Нисмо имали прилике да се сретнемо као играчи на терену. Наш стручни штаб је анализирао противника, као што то чини пред сваку утакмицу. Не бих истицао слабе или јаке тачке предстојећег ривала, није време за то. Фокусиран сам на утакмици и моју екипу“.

Говорио је Бахар о Александру Катаију и Мирку Иванићу, фудбалерима Звезде који се опорављају од повреда.

„Катаи има велику жељу да се врати на терен и нормалном тренажном процесу. За сада ради са екипом, али још увек као џокер, не пуним интензитетом. Очекујемо да се у наредној недељи или можда чак за две врати нормалним тренинзима са тимом. Што се тиче Иванића, мислили смо да ће се до сада опоравити, али потребно је још мало времена, верујемо да ће бити спреман следеће недеље“.

Осврнуо се израелски стручњак и на добро издање Гелора Канге против лучанске Младости.

„Канга одлично тренира, напорно ради, наравно подједнако је важан за тим као и сви остали играчи“.

ЈЕЗИВИ СНИМЦИ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА: Украјински рањеници сложени као дрва, хитна помоћ не може да постигне (ВИДЕО)

Извор: Моцартспорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА