Најновије

МРКЕЛА ГА ДОВОДИО ДВЕ ГОДИНЕ И ЈЕДВА УСПЕО: Бахар га прецртао како ствари стоје?

Едмунд Адо, вишегодишња жеља Митра Мркелеа и Звездана Терзића, морао је околним путем да коначно дође на „Маракану”. Није успео напад на њега када је наступио за Шерифа, па су се накратко обе стране охладиле, док зимус изненада није стигао у Спартак из Суботице.

Многи су били заузети трансфером, међутим, озбиљно је појачање представљао Адо за екипу Северне Србије у пролећном делу и показао да је спреман за крајњу дестинацију – Црвену звезду.

Није скривано задовољство због трансфера везисте који је у оном двомечу са Звездом пре две године деловао као Клод Макелеле. Пружао је и одличне партије у групној фази Лиге шампиона, био један од најбољих појединаца оне победе у Мадриду против Реала и у том моменту би заиста био од огромне помоћи српском прваку.
Било како било, тренутни статус Ада у табору Барака Бахара није обећавајући по њега.

Млаке партије је пружио на припремама, чак ни против полуаматерске екипе селекције Ужица није оставио јак утисак. Имао је неке почетничке грешке, деловао је несигурно и имао лош говор тела.

Израелац га није користио ни минут на три меча у првенству, што би могло да забрине играче из Гане, који је на „Маракану” дошао под ореолом сјајне аквизиције.

Тренутно су на његовој позицији Марка Стаменића или Срђана Мијаиловића, док повремену ту „ролу” може да се одигра и Кингс Кангва. На несрећу Ада, сва три фудбалера су у одличној форми, па ће морати много више да ради и пробије блокаду која евидентно постоји, како би се наметнуо Бахару.

БАХАР НАЈАВИО ЈОШ ПОЈАЧАЊА! Ово је судбина Катаиа и Канге

Извор: Меридианспорт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА