Најновије

"Апсолутна истина" Тајсона: Животни пут од пакла улице до рефлектора и славе и сивила затвора

Аутобиографија стиже у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

Аутобиографија Мајка Тајсона „Апсолутна истина“, апсолутног светског шампиона у тешкој категорији, најмлађег боксера у историји који је стигао до ове титуле, који је уз то имао проблема са законом, али и с дрогом, од тада па све до данас је сиров, жесток и узнемирујући приказ живота од којег вам се врти у глави.

Боксер, преступник, бродвејски забављач, затвореник, глумац – Мајк Тајсон је пркосио стереотипима, очекивањима и здравом разуму три деценије колико је провео у фокусу јавности. Одрастао у најопаснијем и најсиромашнијем крају Бруклина, Тајсон је постао један од најузбудљивијих и најжешћих боксера свих времена – и најмлађи шампион тешке категорије у историји бокса. Али његова бриљантност у рингу често је била угрожена несмотреним понашањем. Брутално искрен, сиров и често урнебесан, Тајсон отворено и непосредно описује своје бурне успоне и падове прецизно и снажно како је задавао и ударце.

Пред читаоцима је отворена и искрена књига о невероватном животном путу човека који је прошао пакао њујоршких улица, блештаву светлост рефлектора, сивило затвора, лажну белину кокаина, светлости позорнице и узбуђења филмског света. Делови ове књиге читају се као сценарио за Тарантинов филм.

Књигу „Апсолутна истина“ у преводу нашег врсног преводиоца Горана Скробоње можете пронаћи у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари, као и на сајту.

Извор. Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА