Најновије

Најслађи повратак у школу уз Вулканчић књиге

Срећан почетак нове школске године Вулканчић ће пожелети свим малим радозналцима, генијалцима и маштовњацима сјајним попустима на одабрана дечја издања. Едукативне књиге, енциклопедије и приручници, вежбанке, омиљени дечји романи сада су доступни по ценама сниженим до чак 50%.

Фото: Вулкан

Из Вулканчића препоручују неколико најпродаванијих наслова које до 31. августа по фантастичним ценама можете купити на Вулканчићевој онлајн-акцији.

Упустите се у невероватну авантуру уз "Супервежбанку" са бројним занимљивим активностима, задацима и странама за цртање и бојење. Ова књига је идеална за развијање способности решавања проблема, усмеравање пажње, вежбање меморије и унапређивање моторних вештина.

Едукативна књига "Паметни прозорчићи: Људско тело" нуди малишанима могућност да уче о људском телу на интерактиван начин. Како би открили занимљиве информације органима, чулима и анатомији човека уопште, малишани треба да отворе прозорчиће, испод којих ће их чекати много нових сазнања.

"Дечја енциклопедија: Планета Земља" ће вам помоћи да одговорите на најчешћа питања о свету који вас окружује. У овој књизи пронаћи ћете фантастичне чињенице, невероватне фотографије, илустрације и јасна објашњења и обогатити своје опште знање.

"Црни Лепотан" је један од драгуља Вулканчићеве едиције Класици светске књижевности за децу, коју чине пажљиво одабрана књижевна остварења најзначајнијих дечјих писаца. Премда је књига намењена школарцима, читалачки ужитак у њој ће пронаћи и старији читаоци који се радо враћају делима која никада не застаревају.

Нека ваши малишани науче да пишу бројеве на лак и забаван начин. Уз "Едукативни блок: Бројеви" увежбаће потезе писања пратећи стрелице, а при дну сваке странице чека их по један број који треба да напишу више пута.

Идеалан поклон за свако радознало дете потражите на сајту vulkancic.rs и искористите неодољиве попусте. Уз то, достава акцијских наслова на територији Србије је бесплатна.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА