Најновије

БАХАР БИРАО И РЕШИО! Стижу бомбастична појачања на Маракану

Све ће урадити да их доведу.

Иако је Црвена звезда са новим тренером Бараком Бахаром, сјајно је почела сезону и убедљиво славила на сва четири суперлигашка меча, на „Маракани“ још увек нису максимално задовољни тимом који ће ускоро започети такмичење у групној фази Лиге шампиона.

Сан свих снова јесте повратак отписаног центарфора Фиорентине, репрезентативца Србије и Звездиног детета Луке Јовића који је по свему судећи завршио свој боравак у Тоскани након што није регистрован за Лигу конференцију.

Наравно, нису велике шансе да се Јовић овог лета врати на „Маракану”, пре свега због великих финансијских примања које је навикао кроз читаву каријеру, а велико је питање како би некадашњи фудбалер Реал Мадрида поднео чињеницу да се већ са 26 година враћа у српски фудбал. Оно што Звезда може да му понуди јесу Лига шампиона и "оживљавање" каријере.

Звезди је потребан и још један везиста. Одбили су црвено-бели 3.000.000 евра од енглеског Нотингем Фореста за Замбијца Кингса Кангву, можда трајно, а можда и само док му не пронађу адекватну замену.

СТИЖУ МИЛИОНИ НА МАРАКАНУ! Нове паре на рачун Црвене звезде

Два имена фигурирају као потенцијална појачања српског шампиона на средини терена. У питању су бивши фудбалер Макабија из Хаифеа кога је тренерирао Барак Бахар, Нета Лави актуелни јапански фудбалер Гамба Осаке и млади 20-годишњак из данског Лингбија Точи Чуквуани.

Управа Звезде преломила је и одлучила да прихвати понуду од 4.000.000 евра за младог штопера рођеног 2004. године Стефана Лековића, а само се чека који клуб ће за талентованог фудбалера издвојити оволики новац.

Бахар инсистира на новом штоперу и то не било којем, у питању је репрезентативац Словеније и један од најбољих играча руског Сочија Вања Дркушић. Прегови са Русима увелико трају, а директор црвено-белих Звездан Терзић покушава да смањи тражено обештећење од 3.000.000 евра за Словенца.

Постоји могућност и да 23-годишњи Дркушић дође овог лета на „Маракану” као позајмљени играч Сочија, а Звезда на крају сезоне откупи његов уговор са Русима.

Извор: Спортске.нет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА