Најновије

ПОНОВО МАСОВНИ ПРОТЕСТИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Незадовољни народ излази на улице

На Вибер каналу данас поподне формирана је група “Одбрана изборне воље” у којој се окупљају грађани незадовољни најављеним формирањем Владе Црне Горе у којој би окосницу чиниле марионете Мила Ђукановића.

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

У групи је, према порукама организатора, забрањено промовисање било каквих страначких интереса и партијско сврставање. Једини циљ је, како наводи један од покретача, да се народ окупи у циљу одбране изборне воље исказане на последњим парламентарним изборима, када је огромна већина грађана гласала против Мила Ђукановића и политике ДПС-а и “сателита” иза којих стоји тродеценијска похара Црне Горе.

“Ми бранимо изборну вољу, да је Спајић уочи избора рекао да ће формирати владу са Миловим марионетама, не би прешао цензус. Не можемо да да се помиримо са новим покушајем изборне диверзије под “лажном заставом” – уђу као антиДПС-овци а изађу као чувари Милових интереса и ОКГ бившег режима. Народ ће овог пута устати да брани основно демократско право – да политика власти одговара подршци коју је за то добила од народа”, каже за Глас народа један од покретача инцијативе оличене у имену групе “Одбрана изборне воље”.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА