Најновије

"Кад си тужан - ниси свој, Пунпуне: Девети наставак популарног манга серијала од данас у продаји

Од 28. августа у све књижаре Делфи, Лагунине клубове читалаца, на сајтове delfi.rs и laguna.rs, као и на киоске, стиже „Лаку ноћ, Пунпуне 9“, наставак најпопуларније манге о одрастању.

Фото: Лагуна

„Лаку ноћ, Пунпуне“ је прича о обичном дечаку из дисфункционалне породице који покушава да пронађе своју сврху, срећу и пут до срца симпатије. Већ у првом броју видимо јаке контрасте дечје забаве и трауме, мотива који ће бити доминантан кроз остатак серијала.

Тошики је објавио грађанима Токија да је Бог и да ће спасти планету од Великог очаја. Кандидоваће се за градоначелника како би изградио нови свет испуњен надом. Пријатељство између Секија и Шимизуа долази до амбиса.

Заједничка манга Саћи и Пунпуна није одушевила уредника. Изгледа да се све распада. Уморан од себе и свог живота, Пунпун постаје неко други.

Не можеш из сопствене коже, Пунпуне!

Инио Асано је надалеко познат као једна од водећих оловака јапанске стрип-продукције 21. века. Освојио је готово све велике награде у Јапану, а на Западу је преведен на више од 20 језика. Својим најинтимнијим делом успео је оно што су ретки планетарно популарни серијали доживели, а то је да превазиђе своју наметнуту циљану публику (тинејџери и млађа читалачка публика) и постане манга ван жанра.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА