Најновије

Мала подршка црно-белима - Јужна трибина сада је већ традиционално празна

Партизан због казне морао да затвори 17.000 места, али и да није било тако трибине не би биле пуне

Уочи почетка реванш утакмице плеј-офa за Лигу конференције, на стадиону Партизана је свега око 4.000 навијача.

Црно-бели су иначе, кажњени затварањем 17.000 места због понашања навијача на претходној европској утакмици против Сабаха, али ни преостали капацитет није био попуњен.

Јужна трибина сада је већ традиционално празна, док су источна и западна биле оне на којима је било највише навијача. Исток је био нешто попуњенији, али укупан број људи није био за похвалу.

Не чуди слаба посећеност, обзиром да је дански клуб у Хумску дошао са више него убедљивом предношћу (5:0). На северној трибини било је 15 навијача Нордсјеланда, пристиглих из Данске.

Тренер Игор Дуљај је сат времена пре почетка утакмице пришао источној трибини и услишио жељу малишана да се фотографишу с њим. Сликање је трајало десет минута, а кад је одлазио назад у тунел, добио је овације најмлађег дела навијача.

Награђени су играчи Партизана аплаузима од публике која се налазила на источној трибини, док су фудбалерима противничког тима упутили звиждуке.

Током утакмице присталице црно-белих покушавали су да што више помогну својим љубимцима да, ако не могу до чуда, дођу бар до пирове победе и поправе расположење свих у клубу.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА