Најновије

СТРАВИЧНЕ ПРЕТЊЕ СРБИМА У ЦГ: Децу ћемо вам живу згазити као у Велици и Пиви, а од Острога ћемо направити џамију! (ФОТО)

Скандалозан процес формирања 44. Владе Црне Горе и брутална маргинализација српског народа која је на делу, измамила је на површину многе утваре старог режима.

Манастир Острог (Фото: Јутјуб)

Видно осокољени због искључивања коалиције ЗБЦГ из преговора од стране мандатара Милојка Спајића, као и фаворизација дојучерашњих Ђукановићевих скутоноша из Бошњачке странке и албанских партија, нацифашистички умови су проценили да је време да се изврши обрачун са српским народом у Црној Гори, пише ИН4С.

У том правцу портал тумачи и скандалозну поруку на једној Вајбер групи, где је, за сада још увијек непознато лице изнело монструозне претње српском народу у Црној Гори.


Фото: принтскрин

Заиста, сваки коментар на ову бестијалност био би сувишан.

У Црној Гори и даље обитавају разне ходајуће девијације које су изњедренe управо у систему када је било пожељно спроводити дискриминацију и прогон Срба.

Нажалост, Управа полиције и остали државни органи, нису ни реаговали на овај случај, док су због различитих изјава људи привођени на информативне разговоре.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА