Најновије

Добра књига: Све што вам је потребно за најузбудљивији распуст до сада

Летњи распуст је у јеку, а то значи много игре напољу, вожње бицикла, купања и... дужег спавања. Али када је сунце прејако, дуге сате у соби најбоље може испунити уживанција звана читање.

Фото: Вулкан

У Вулкановим књижарама широм Србије и на сајту вулканциц.рс можете пронаћи велики број наслова за најмлађе, који ће децу повести на путовања неистраженим пределима, здружити их са ликовима из маште и упознати са разноликим животним вештинама.

У књизи “Необични свет дивљих животиња” најмлађи читаоци не само да ће упознати чудесни свет риба и гуштера, леопарда, птица, медведа већ ће и сами јунаци књиге, животиње, „проговорити“ о свом начину живота и необичном понашању.

Ништа мање узбуђења и уживања долази са књигама из едиције Звучне сликовнице “Чудесна природа” и “Младунци на селу”. Међу корицама ових издања деца ће се упознати са визуелно живописним и звучно богатим садржајима који им откривају живи свет недоступан у њиховом окружењу.

Серијал “Никад не боцкај ајкулу” и “Никад не боцкај једнорога” омогућиће им да упознају морска створења и бајковите једнороге на јединствен начин – боцкајући њихове стомачиће. Богато илустрован, препун чаробних боја и слика, ове књиге садржи и риме које ће их насмејати.

“Путовање кроз време: Тајна Клеопатриног огледала”, књига из једног од најпопуларнијих серијала о најпознатијем мишу на свету, Џерониму Стилтону, доноси причу у којој вољени миш Џеронимо ускаче у најмодернију временску машину како би свом пријатељу што пре прискочио у помоћ. На овом путовању упознаје Клеопатру, краљицу Египта, великог освајача Џингис-кана, песника Дантеа Алигијерија, краљицу Елизабету и од Енглеске, Шекспира, па чак и љутог гусара Франсиса Дрејка. Ова књига заправо представља фасцинантно путовање кроз историју и културу које је потпуно прилагођено најмлађим читаоцима.

За љубитеље чаробних светова Вулкан је припремио “Једнороград”, нови серијал романа за заљубљенике у једнороге. У овој књизи девојчица Клаудија води своје пратиоце, то јест читаоце, на најмагичније место у читавом универзуму. Кроз бајковите илустрације Дијане Виселдо, деца ће сазнати да су безусловна љубав и пријатељство, ипак, најважније у животу сваког од нас.

И на крају, ако све ово није довољно да овај распуст учини најбољим досад, спас доноси “Књига пуна забаве за распуст”. На страницама ове књиге, која на најзабавнији начин развија креативност, малишане очекују задаци са проналажењем разлика, лавиринти, квизови и странице за бојење.

Извор: Правда


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА