Најновије

Раковић: Ђукановић је покварена незналица и суштински губитник

"Српска црква је у Црној Гори присутна осам векова у свим својим развојним фазама које је засвођивало светосавље и уверење да ће српски народ бити слободан и уједињен“, рекао је за портал ИН4С др Александар Раковић, коментаришући  реаговање бившег председника Црне Горе Мила Ђукановића на ауторски текст премијера Дритана Абазовића", поводом годишњице потписивања Темељног уговора.

Каже да стога сада и обележавамо годину дана од потписивања Темељног уговора, којим је Црна Гора уважила и потврдила те историјске чињенице.
,,Ђукановић је покварена незналица и суштински губитник. Ђукановићеви екстремистички ставови чине да пристојан свет бежи од њега“, наводи Раковић.

Додаје да не постоје никакви „црногорско-српски односи“ кроз историју, све до Ђукановићеве издаје и конверзије. Како каже, од тад су краткотрајно постојали „црногорско-српски односи“, који су били рукавац хрватско-српских односа. Срећом, тај ужас се завршио Ђукановићевим дебаклом.

Кроз историју су постојали само међусрпски или српско-српски односи Србије и Црне Горе. И будући догађаји водиће у том правцу, а потом и ка новом уједињењу Србије, Црне Горе и Републике Српске у јединствену српску државу.

,,На крају, и расистички искази односно бизарне фантазмагорије о „црногорској генетици“ олупаће се о јединствено и недељиво српство. Тзв. црногорска нација је идеолошки конструкт који нема упориште у историји Црне Горе“, закључује Раковић за портал ИН4С.

"Украјина губи на свим фронтовима, њене Оружане снаге су исцрпиле своје резерве и на ивици су потпуног колапса"

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА