Најновије

ЗЕВЗДИНА ПЕРФЕКТНА "ОТИМАЧИНА" - Испред носа узели једног од најбољих фудбалера

Црвена звезда је одлично одрадила посао у прелазном року. Довела је велики број играчица без обештећења, који су се показали као сјајна додавања. Један од играча који је привукао највећу пажњу је Жан-Филип Красо.

Бивши нападач Сент Етјена стигао је на Маракану за нула евра, а одмах по доласку показао је квалитет и чини се да ће бити велики адут Барака Бахара за Лигу шампиона.

Оно што се није знало јесте чињеница да је Красо понуђен загребачком Динаму. Хрватски новинар Ивица Медо објаснио је на порталу „Дневник.хр” зашто није стигао у редове „Модриха”. Поред тога, истакао је да би ствари вероватно биле другачије да је у клубу Здравко Мамић.

БАХАР ПРЕЦРТАО ПРЕСКУПО ПОЈАЧАЊЕ - Закаснио на тренинг, сад ће на трансфер листу

„Једноставно нису сигурни који играч је појачање за Динамо, а који није. Нема начина да се разбије. Ево, сазнајем да је Жан Филип Красо (26), нападач Црвене звезде који је ових дана навелико хваљен у српским медијима, који је бриљирао у дебију против Војводине и очекује се да буде Звездин стрелац Лиге шампиона, је прво понуђен Динаму, и то бесплатно, односно без обештећења јер је напустио Сент Етјен као слободан играч, а на Трансфермаркту је процењен на 6 милиона евра и може се очекивати да ће му цена само расти. Где су мудраци са вишемилионским понудама? Челници Динама су оклевали, процена је била да Африканац није за плаве, а као у неким прошлим временима ускочила је Звезда и одвела га на Маракану”.

ИВАНОВИЋ ГА ТРАЖИО! На прагу Звезде осми пик драфта, преговори у току

„Можда би Мамић у овом случају боље реаговао, можда би пристао да му да нешто већу плату од просека најплаћенијих Динамових играча, наводно је тражио пола милиона евра за потпис и око 800-900 евра. у годишњој заради, која не делује много ако се зна да је просечан штопер и доказани шутер попут Теофила-Катерина зарадио 1,2 милиона, да не говоримо о неким другим промашајима, али остаје чињеница да су сва ова имена успешни и способни менаџери, који тврде да Динамо треба да прода своје играче за десетине милиона евра, имају могућност да закуцају на врата 'Плавих' и донесу уносније понуде”, наводи се у његовом тексту.

Извор: Меридианспорт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА