Најновије

РУСИ УПОТРЕБИЛИ "КИНЖАЛ" МАЛОПРЕ - Хиперзвучне ракете носиле све пред собом

Руси су употребили опасне ракете.

Руска авијација у најновијем нападу употребила и непознат број хиперзвучних ракета Х-47М2 "Кинжал"

Рат поново добија на убрзању, а јасно је колико је Русија јака када може да више од годину дана диктира темпо целом свету. 

ШТА ЈЕ ТО КИНЖАЛ РАКЕТА

"Кинжал" је хиперзвучна ракета коју је развила Русија и која се поставља на авионе типа МиГ-31. Ова технолошки напредна оружја представљају значајану промену у савременим војним способностима. Ево неких кључних тачака о

"Кинжал" ракетама:

Хиперзвучност: "Кинжал" је хиперзвучна ракета, што значи да се креће брже од звука. Овај високи брзински режим чини је тежом за одбрану противника, јер има веома кратко време реакције и одзива.

Домет и прецизност: Ракета има значајан домет који омогућава да достигне мету у брзем временском периоду. Такође, "Кинжал" поседује велику прецизност у гадању циљева.

РЕВОЛУЦИОНАРНИ ЗАОКРЕТ ПУТИНА! Та изложба коштаће Србију 10...

Носачи: Ова ракета се поставља на МиГ-31, што је ваздушно-космички ловачки авион. МиГ-31 је веома брз и способан да носи и пусти "Кинжал" ракету на велике дистанце.

Способности: "Кинжал" може да носи конвенционалне и ядрене бојне главе, што га чини флексибилним употребним средством за различите врсте операција.

Стратешка важност: Ова ракета има велики значај у стратешким сценаријима. Способност да се брзо и прецизно нападне важни циљеви из велике дистанце може значајно утицати на динамику борбених операција.

Важно је напоменути да су подаци о "Кинжал" ракетама тачни када је моје знање ажурирано у септембру 2021. године, и да су могуће неке измене или новости од тада.

ПОПАЉЕНИ АЛАРМИ НА НЕБУ: Руски Су-30 подигнут због америчког дрона изнад Црног мора

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА