Најновије

НЕМЦИ ДАЈУ ИНСТРУКЦИЈЕ УКРАЈИНЦИМА - Ево како да пробијете руску одбрану

Немачки официр сугерисао је Оружаним снагама Украјине „тајну“ успешног пробијања руских минских поља. Али постоји једна ствар – Кијев нема средстава да спроведе предложени план.

Потпуковник немачке војске Данијел Шпијс и мајор Дејвид Зајдлер разговарали су у етру о тешкој ситуацији у којој се нашла украјинска војска, кренувши у контраофанзиву.

Оружане снаге Украјине су буквално застале, пошто су руске трупе темељно приступиле питању изградње одбране. Руска војска је минирала то подручје и подигла озбиљну артиљерију. Као резултат тога, ако непријатељ не падне под јаку ватру, он бива разнет минама.

У овој ситуацији, Немци су саветовали да се нападу приступи свеобухватно. Покрените миноловац испред, који ће очистити пут. Снаге противваздушне одбране морају да га покривају од дронова и авиона. Поред тога, потпуковник је саветовао да се артиљерија заштити како не би била под ватром.

Треба напоменути да Оружане снаге Украјине имају веома мало система ПВО. Малобројни ПВО системи који постоје штите велике градове и стратешке објекте. Они такође немају средства за заслепљивање руске артиљерије, као што немају ни авијацију. А без све те подршке, слање миноловца би било самоубилачко.

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА? Ескплозија одјекнула код tурске луке док су утоварали жито

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА