Најновије

ОВО СУ НАЈЦРЊЕ ПРОГНОЗЕ - Шта ако Русија изгуби рат? Мекгрегор анализира

Руси су схватили да ће, ако буду поражени, Запад инсталирати њихове представнике у Русију и лишити их свих ресурса, рекао је на свом Јутјуб каналу пуковник Даглас Мекгрегор, бивши саветник шефа Пентагона.

Према експерту, Русија је данас национална држава са снажним културним идентитетом заснованим на православном хришћанству. Овај статус употпуњује географска локација која омогућава приступ најбогатијим резервама минералних ресурса и обиљу пољопривредних производа, рекао је Мекгрегор.

– Ако ви (САД) успете да се инфилтрирате у Русију, збаците владу и замените је људима по сопственом избору, што смо у суштини и урадили у Украјини, е, онда ћете имати приступ свим тим ресурсима – рекао је експерт.

Према мишљењу аналитичара, грађани Русије разумеју могућност такве претње и стога имају решеност да сукоб приведу крају.

- На крају су одлучили да је ово заиста борба за егзистенцију, коју ће морати да добију - закључио је Мекгрегор.

Раније овог месеца, руски министар одбране Сергеј Шојгу рекао је да ће се специјална војна операција у Украјини наставити све док се у потпуности не заврше задаци које је поставио врховни командант Владимир Путин.

КИЈЕВ ЖЕСТОКО "ИСПРОЗИВАО" МОСКВУ: Who wants to be a millionaire!? (ФОТО)

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА