Најновије

У МИНУТ ДО 12! Црвена звезда нашла појачање у задњој линији

Џером Опоку из Аруке на мети црвено-белих, којима је главни адут учешће у Лиги шампиона

Црвена звезда је пронашла штопера у Португалији. Како пише угледни Рекорд, на мети српског шампиона налази се штопер Аруке Џером Опоку (24).

Исти извор наводи да Арука у овом тренутку има три понуде на столу за момка рођеног у Лондону, али да је Црвена звезда најбоље позиционирана. Такође, црвено-белима иде у прилог чињеница што се учествује у Лиги шампиона, што играчу који је стасао у Фуламу гарантује могућност да се дебитује у елитном такмичењу.

ТЕРЗИЋ НАЈАВИО ТРИ БОМБАСТИЧНА ПОЈАЧАЊА! У наредна три дана ерупција на Маракани

У трци за играче, који ослобађају клаузулу у уговору од 6.000.000 евра, налазе се аустријски Штурм и турски Башакшехир. Опоку има уговор до лета 2025. године, а Рекорд пише да је Башакшехир већ био одбијен, јер је послао понуду значајно испод поменуте шуме у клаузули.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ОБИЈА КАСУ! Понуда из снова за нападача, договор пао

Челници Аруке ће наводно прихватити само понуде које су приближне суме од 6.000.000 евра, али им никако не иде у прилог томе што се прелазни рок завршава у најјачим лигама. Занимљиво, у Србији и Турској пијаци траје до 15. септембра, тако да бисмо у наредним данима могли да гледамо надметање Црвене звезде и Башакшехира.

Али, као што је написао Рекорд, Црвена звезда је снажан, а можда и кључни адут у својим рукама, а то је Лига шампиона и мечеви са Манчестер Ситијем, Лајпчигом и Јанг Бојсом.

Џером Опоку је рођен у Лондону, а води порекло из Гане, тако да поседује оба држављанства. На Крејвену Котиџу је био од осме године, али није забележио сениорски деби, иако је три сезоне био део првог тима. Ишао је на позајмице у Акрингтон Стенли, Плимут и дански Вејле. Прошлог лета, Опоку је стигао у Аруку као слободан играч, а прошле сезоне за португалски тим забележио је 29 наступа.

Опоку има 24 године и висок је 197 центиметара. Поред тога је веома покретљив, корсти леву ногу и поседује могућност да квалитетно пренесе лопту на противничку половину.

Извор: Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА