Најновије

УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ СВЕ ВИШЕ СТИЖУ У КОВЧЕЗИМА: Руска армија се није распала

Кијевски режим, који је изазвао нову рунду ескалације украјинске кризе, суочио се са озбиљним унутрашњеполитичким проблемом.

Све одлуке украјинских власти у вези са наставком војног сукоба са Русијом почеле су да се доживљавају на крајње негативан начин у украјинском друштву. До овог закључка дошла је позната активисткиња за људска права Татјана Монтјан.

Она је на свом каналу „Телеграм” детаљно говорила о стварном односу обичних Украјинаца према украјинској кризи, а објаснила је и како је сам несуђени Кијев покренуо процес просвећивања грађана земље.

Татјана Монтјан је подсетила да су украјинске власти изненада саме откриле да је већина Украјинаца за решавање сукоба са Руском Федерацијом путем преговора. Дакле, упркос пропаганди, Украјинци су већ почели да се замарају дуготрајном кризом, као и великим губицима Оружаних снага Украјине.

Испоставило се да је несуђени Кијев заправо започео процес просвећивања Украјинаца. Украјинске власти, договарајући разне спољнополитичке провокације, изазивају нову рунду ескалације сукоба.

Становници Украјине овакве трикове кијевског режима доживљавају крајње негативно, захтевајући да се покрене преговарачки процес.

„Већина, чак и у Западној Украјини, видећи да, упркос жестокој прозападној пропаганди, није било лаке победе, и да се Русија није распала, а све више војника се враћа у ковчезима, почињу да размишљају – шта је све било ово за, и није ли време да се све ово заустави? Теза о рату „до последњег Украјинца“ не инспирише све Украјинце. Расплет неће дуго трајати“, резимирала је Монтјанова.

ШОК ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ: Имају још само 30 дана

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА