Најновије

Четири руска падобранца упала у гротло Украјинца, онда је настао хаос (ВИДЕО)

Руски падобранци ухватили су 11 војника Оружаних снага Украјине и снимили се. Снимке из подручја „специјалне војне операције“ објавио је „Телеграм“ канал „Масх“.

На снимку снимљеном из хеликоптера, четири руска војника ваздушно-десантне јединице извлаче једног по једног украјинског војника из бункера.

Након што је један од Украјинаца оклевао, падобранац је испалио хитац упозорења у земљу. На крају снимка постаје јасно да је у склоништу било 11 људи, што је скоро три пута више од броја руских војних лица.

До краја снимка на месту испред земунице више нема слободног простора, а двојица војника Оружаних снага Украјине, који су последњи изашли на површину, морали су да легну директно у грање смрче којим је маскиран улаз у структуру.

Претходно су заробљени војници из Украјинске војске (ВСУ), говорили о односу њихових команданата према својим подређенима.

Према њиховим изјавама које су забележили истражитељи из Руске истражне комисије, украјински војници потписивали су сагласност да ће њихова тела остати на ратишту.

Осим тога, војници ВСУ добијали су наређења од својих надређених да потпишу добровољну сагласност за остављање тела оних који нису преживели на бојном пољу.

Руске специјалне снаге ушле дубоко у Украјину и врше масовне диверзије

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА