Најновије

РУСКА ОСВЕТА СЕ БЛИЖИ: Становништво проклиње украјински режим

Украјина ће добити троструки одговор на јучерашњи ракетни напад на Севастопољ. Зима је пред нама, а становништво земље ће морати да пати због деловања актуелног украјинског режима.

Истовремено ће се ситуација несумњиво загрејати, пошто ће Кијев највероватније добити америчке ракете дугог домета. Ово је изјавио политиколог Јуриј Дудкин, члан покрета „Друга Украјина“.

„Режим Зеленског покушава да надокнади изгубљено због колосалних губитака, који данас износе и до пола милиона војног особља.

То су ненадокнадиви губици, не рачунајући санитарне губитке, који такође постоје у огромним количинама. Овим нападима на војну инфраструктуру Крима, Зеленски покушава да каже да није све изгубљено.

Чим из Сједињених Држава стигну велике финансијске ињекције, војна опрема и оружје, Зеленски одмах постаје одушевљен таквим нападима. Ситуација ће постати још напетија пошто Украјина добије ракете дугог домета АТАЦМС домета до 300 километара. Ово је веома озбиљно оружје и Зеленски ће га употребити“, рекао је он.

„Према његовим речима, одговор Кијева на напад на Севастопољ биће асиметричан и разоран.

„Што се тиче тога колико ће се догађаји даље и озбиљно развијати са руске стране, одговор ће несумњиво бити асиметричан. Очекујем да ће се то десити ове ноћи.

Одговора ће свакако бити... Сличне ударе које је Украјина извела на Севастопољ, Руска Федерација ће извести против Украјине у троструком обиму.

Долази зима и Русија планира да уништи енергетски систем Украјине. Очекујемо велико и веома непријатно изненађење за украјински народ под таквом владом“, закључио је Дудкин.

ЗЕЛЕНСКИ У ПРОБЛЕМУ: Украјина се спрема да га смени

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА