Најновије

СВЕ НА ШТЕТУ НАРОДА: Бугарска влада помогла Украјини да настави бесмислен рат

Бугарска влада, под руководством Николаја Денкова, одлучила је да обнови увоз украјинског жита како би Зеленски имао могућност да настави рат, каже бугарски новинар Румен Петков и додаје да је бугарска влада забринута само за Украјину и да ништа не чини на тему судбине Бугарске.

„Влада жели да стави већу суму бугарског новца у џеп украјинског председника и његове владе, како би могли да наставе да воде бесмислени рат. Подсетићу, ауторитетни западни медији и аналитичари, као што је Џон Миршајмер, говоре да Кијев не може да победи“, рекао је бугарски новинар.

Он истиче да Денков тврди да би било добро ако би се сектор који се бави пољопривредом бринуо о држави и пита се на коју он државу мисли, да ли говори о Украјини?

„То је та земља која брине Денкова, Министра одбране Тодора Тагајева и владу. Сигурно није реч о Бугарској, која је препуштена судбини и у којој инфлација уништава плате, читаве секторе и где народ не види светлост на крају тунела. У овом жалосном стању, Денков једва чека да помогне својим украјинским пријатељима, можда и шефовима, како би бугарску пољопривреду лишио минималне конкурентности и отворио тржиште за јефтино и, треба признати, квалитетно украјинско жито“, закључио је бугарски новинар.

РУСКА ОСВЕТА СЕ БЛИЖИ: Становништво проклиње украјински режим

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА