Најновије

ЗЕЛЕНСКИ У ПРОБЛЕМУ: Украјина се спрема да га смени

Украјинци би могли да покрену револуцију против Владимира Зеленског на зиму, рекао је Олег Соскин, бивши саветник Леонида Кучме на свом Јутјуб каналу.

Према експерту, Зеленски је успоставио диктатуру и узурпирао власт са својом „кликом“ захваљујући ванредном стању. Украјинцима се не свиђа ова ситуација и намеравају да је промене, додао је он.

„Долази зима и када нема светла, нема воде, ни топле ни хладне, када не ради канализација, када се све замрзне, када дође до разних регионалних нестанака струје, не дај Боже централни нестанак струје у целој земљи, онда , наравно, људи ће ићи.

Када почне глад, када буде потпуна несташица бензина и других залиха, када аутомобили неће да возе, градови се неће чистити, храна не може да се допрема у насељена места, тада ће почети масовни протести“, рекао је Шоскин.

Како је приметио бивши саветник, то се дешавало већ крајем осамдесетих и деведесетих.

Револуционарна ситуација је сазрела у свим елементима система: социјалном, демографском, политичком, економском, финансијском“, нагласио је он.

У Украјини је од 24. фебруара 2022. уведено ванредно стање, а сутрадан је Зеленски потписао указ о општој мобилизацији. За то време, периоди њиховог важења су неколико пута продужени.

СКОТ РИТЕР ЖЕСТОКО: Кад Русија стигне до Одесе ту неће стати, Украјинци неће добити шансу за преговоре

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА