Најновије

ОВО УКРАЈИНЦЕ МОЖЕ ПРЕСКУПО ДА КОШТА: Убацили Ким Џонг Уна у своје лудило

Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун се од 6. септембра налази у бази украјинског сајта „Миротворац“, а као образложење наводи се његово учешће у уценама нуклеарним оружјем, реализација илегалних ракетних и нуклеарних програма, као и сајбер криминал.

На ту вест реаговала је званична Москва, а заменик министра иностраних послова Русије Михаил Галузин казао је да је укључивање севернокорејског лидера у базу „Миротворца" још једна провокација кијевског режима и покушај да се сви застраше, изјавио је.

„То је још једна провокација кијевског режима, покушај да се сви застрашимо, али то је узалудан покушај као и све што ради сајт ‘Миротворац’ и они представници кијевског режима који стоје иза њега", рекао је он.

Хорор за Кијев, све креће да се руши! Руси пред преговоре решили да...

Сајт „Миротворац“ је познат је по скандалозним постовима у којима се објављују лични подаци руских и страних новинара, глумаца, политичара и свих оних који наводно представљају претњу националној безбедности Украјине. На списку су и они који су посећивали Крим, као и новинари који су имали акредитације Донбаса и извештавали са тог ратног подручја, преноси Спутњик.

Оне који се нађу на том сајту украјински „Миротворац“ обично називају „сепаратистима“, „сарадницима терориста“, „антиукрајинским пропагандистима“, „агентима Кремља“ и слично.

Вучић даје народу паризер од 260 динара, а саветница му носи торбу од 6000 евра? (ФОТО)

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА