Најновије

ВЕЧЕРАС СТИЖЕ НЕВРЕМЕ: Шта можемо да очекујемо

Петак је донео нешто свежије време и више облачности, али и поред тога временске прилике су и даље у складу са септембарским.

Тренутно у већем делу Србије преовладава променљиво облачно, али суво време. Касније после подне и крајем дана киша и пљускови са грмљавином очекују се на западу, југозападу и југу Србије, а током вечери и на југоистоку.

У овим пределима се понегде очекују интензивнији пљускови са грмљавином, уз нешто обилније падавине, где локално може пасти и преко 20 литара кише по метру квадратном. На срећу, иако се понегде очекују интензивнија грмљавина, не прети опасност од јачег невремена и невремена.

Највиша температура данас ће бити од 25 до 29°Ц. Први дан викенда донеће више облачности, али и кишу и пљускове са грмљавином, углавном и посебно у јужним, централним и источним пределима. Највиша температура биће од 24 до 28°Ц, у Београду до 26°Ц. Југоисточни ветар ће појачати.

Други дан викенда и понедељак биће знатно сунчанији, са правим летњим временом и са температуром око 30°Ц у већини предела. Већ у уторак ново пролазно наоблачење са падавинама. Дакле, за разлику од прве половине септембра, са сунчаним, стабилним и правим летњим временом, друга половина септембра биће нешто нестабилнија и променљивија, али ће и даље бити топла.

ВУЧИЋ ОТКРИВА ДЕТАЉЕ: Висио бих и у Бриселу, Берлину и у Вашингтону да сам рекао што и Курти

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА