Најновије

СЕКАО САМ СРПСКЕ ТЕНКОВЕ ЗА „US STEEL“: Сав озрачени челик слат за Никшић! (ВИДЕО)

Радио сам као секач и заваривач у Премиксу из Чортановаца. За потребе Ју-Ес Стила секли смо рафинерију у Панчеву, секли смо фабрике, чак и једну нову фабрику шећера, а секли смо и тенкове Војске Србије. Само у мојој смени исекли смо барем 500 тенкова, скоро свих у оперативном стању, изнео је у  шокантној исповести Милан Вучковић Медмен, политички активиста, хип-хоп музичар и бивши отпораш из Смедерава који се супротстављао свим властима од деведесетих до данас.  
Медмен (Фото: Јутјуб)

Медмен (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да је само незнатна количина тенкова била за расход. 

- Ти тенкови, нема никакве везе што су старији, били су оперативни. Буквално, седнеш и возиш. Не причам напамет, била је ту и екипа техничара, официра, подофицира, и била је још једна операција која је претходно рађена, а то је скидање цеви – испричао је Вучковић, објаснивши до детаља и како је сечено и какав је то челик, али и у којим земљама су завршавале тенковске цеви. 

Говорио је и о сечењу фабрика, где су их у једној од њих радници јурили да их убију, али и сечењу рафинерије у Панчеву. 

- Сви смо говорили да смо гађани осиромашеним уранијумом само доле на Косову и Метохији. Међутим, у Панчеву, у рафинирији и Азотари, долазимо до одређених сазнања. И док сечемо тај материјал, иако је чист и без рђе, организам је почео чудно да се понаша... – рекао је Вучковић, објаснивши шта се све дешавало у вези тога.  

Он је казао да је сав озрачени материјал слат у Никшић, јер Американци нису дозвољавали да такав материјал уђе у круг фабрике у Смедереву. 

- У Смедереву су сваки камион проверавали. Американац је имао такву технику, да буквално један шраф да је озрачен, цео камион се враћа – открио је, прецизиравши да су се догађаји о којима сведочи дешавали од 2006. до 2010. године. 

Вучковић је причао и о другим темама, а то је куд је нестао огроман број војних чамаца, који су могли спасити силне животе приликом поплава у Обреновцу. Затим о Јовањици која, каже није једина, већ таквих државних пројеката има по целој Србији, а главни центар је ипак Велики Трновац. Такође, о Беливуку, Радету Марковићу, мигрантима који примају плате само зато што су илегални, о намештању полицијских доказа и много чему другом. 

Послушајте и погледајте у емисији на каналу Прави одговор.

 

Прочитајте ОВДЕ шта је потенцијална опасност предстојећих НАТО вежби

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА