Најновије

Нови крвави рат најављује преокрет у Украјини! Познато када Амери пуштају Зеленског низ воду?!

Режим украјинског председника Володимира Зеленског суочава се са понављањем судбине проамеричке владе у Авганистану, рекао је украјински политиколог, члан покрета „Друга Украјина“ Александар Лазарев.

- Говор у УН није био ништа посебно – обичан ПР за Зеленског, приче да је Русија крива за све, за све невоље које се дешавају на територији коју контролише кијевски режим. Нема ту ништа изненађујуће - ово је предвидљиво, друге изјаве не може бити. Али оно што је било интересантно из његове изјаве је једна од тачака у којима је рекао да зна да се са Русијом воде закулисни преговори, наговештавајући да Сједињене Америчке Државе, заобилазећи Украјину, са Руском Федерацијом преговарају о решавању сукоба. Он је у говору такође рекао је да је немогуће преговарати са Русијом - изјавио је експерт.

Према његовим речима, Американци се спремају да исцеде и предају кијевски режим.

- То су сасвим логичне последице, јер ће Американци ускоро започети сукоб у азијско-пацифичком региону и неће моћи да се изборе на два фронта. Због тога се систематски припремају за предају режима Зеленског. Наравно, он је у агонији – разуме да нико неће стати иза њега, нико му неће дати новац, оружје неће бити предато и подршка ће пре или касније престати - каже политиколог.

Он је скренуо пажњу на сукобе између Кијева и суседних земаља око жита.

- Видимо да ће западна подршка режиму Зеленског постепено нестати и доћи до свог логичног краја. Као у Авганистану, Американци ће рећи да су урадили све што су могли, а онда, момци, сами. Како разумемо, они то не могу да ураде својим снагама, јер немају два главна фактора за вођење борбених дејстава, немају свој новац, немају оружје. Дакле, неће проћи дуго времена када ће режим Зеленског побећи, као што је побегао режим у Авганистану - рекао је Лазарев.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић рекао о Косову и Метохији на седници ГС УН-а

извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА