Најновије

СПРЕЧЕН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД КИЈЕВА: Крим и Краснодарск безбедни

Кијевски режим је синоћ имао нови покушај напада дроновима на територији Руске Федерације.

Руске снаге спречиле су синоћ нови покушај кијевског режима да изведе терористичке нападе уз помоћ дронова на територији Руске Федерације, јавља руско Министарство одбране.

Захваљујући системима ПВО уништен је украјински дрон изнад Црног мора у близини југо-источне обале Кримског полуострва, прецизирају из МО.

То није био једини напад, Кијев је покушао да изведе терористички напад и у Краснодарском крају, али су руски системи ПВО одреаговали на време и спречили напад, оборивши још један дрон.

Оружане снаге Украјине редовно гађају пограничне територије Русије, користе дронове и организоване саботаже. Стога је у Брјанској, Курској и Белгородској области као и на Криму на снази жути (високи) ниво терористичке опасности.

Украјинске власти све чешће и смелије прибегавају терористичким методама, рекла је раније портпаролка руског МСП Марија Захарова и објаснила да је то због очигледно неуспешне контраофанзиве Оружаних снага Украјине, коју великодушно спонзоришу САД и друге земље НАТО-а.

Терор којим се користи кијевски режим додатно погоршава украјинску кризу и одлаже изгледе за њено мирно решавање, истакла је тада Марија Захарова.

Нови крвави рат најављује преокрет у Украјини! Познато када Амери пуштају Зеленског низ воду?!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА