Најновије

21. ПРОТЕСТ ''СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА'': Шетња до РТС-а

Двадесет и први пут после масовних убистава у Србији почетком маја, испред Дома скупштине у главном граду, у 18 часова окупиће се учесници протеста против насиља. Протест у организацији групе опозиционих партија пратиће шетња од здања Народне скупштине до зграде Јавног медијског сервиса Радио-телевизије Србије (РТС).

Србија против насиља (Фото: Јутјуб)

Парламентарна опозиција која технички организује ове скупове позвала је становнике из целе Србије да дођу у суботу 23. септембра на "велики протест" где ће се са бине обратити сви говорници са претходних скупова.

Само неколико дана раније, овај део опозиције потписао је „Договор за победу“ који подразумева „уважавање и ненападање опозиције, координисање акција опозиције и концентрисање на смену режима, контролу избора – све што је потребно за победу“.

У неколико наврата до сада, део опозиције и незадовољни грађани окупљали су се испред РТС-а, сматрајући га једним од медија одговорним за стање у друштву.

Протести се одржавају и у другим градовима Србије, а технички организатори протеста у Новом Саду позвали су становнике овог града да ове суботе дођу на протест у Београду.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА