Најновије

ОВОЛИКО КИШЕ ПАДНЕ ЗА МЕСЕЦ ДАНА ШТО ЋЕ ОВДЕ ЗА ЈЕДАН ДАН: Упаљен црвени метео аларм

Очекују се обилне падавине, нарочито у другом делу дана, од 40 до 80 милиметара, понегде око 100 милиметара за 24 часа, што представља месечну количину падавина.

На снази је црвено временско упозорење - очекују се месечне падавине

У Србији је данас у већини региона на снази црвено упозорење о времену, највиши степен упозорења на падавине које могу бити и до месечне количине током 24 часа. Понегде ће пасти и до 100 литара кише по метру квадратном. Са кишом стиже и осетно свежији ваздух, па ће бити хладније од десет до 15 степени. Највиша температура биће од 17 степени на северозападу до 27 степени на истоку земље. Стабилизација времена се очекује сутра, у другом делу дана.

Другог дана викенда биће умерено до потпуно облачно и осетно хладније са кишом, пљусковима, грмљавином и локалном појавом града.

Очекују се мјесечне падавине

Очекују се обилније падавине, нарочито у другом делу дана, од 40 до 80 мм, а локално око 100 мм за 24 часа, што представља месечну количину падавина.

Зато је у већем делу Србије на снази највиши степен упозорења. Екипе Сектора за ванредне ситуације су у приправности, а тереном из предострожности патролирају ватрогасно-спасилачке јединице.

Грађани, посебно они који живе у близини водотока, треба да се придржавају упутстава надлежног штаба.

У Београду се очекују обилне падавине, посебно у другом делу дана, понегде и до 60 литара по метру квадратном.

У понедељак, у првом делу дана, у Поморављу, као и на југу и југозападу земље, очекује се више кише са локалним пљусковима и грмљавином. Током дана постепена стабилизација времена. Дуваће слаб и умерен, источни и североисточни ветар. Најнижа температура биће од 13 до 17, а највиша од 22 до 26 степени.

КАКАВ СКАНДАЛ ЗЕЛЕСНОГ УЖИВО: Кога је то поздравио и на који начин?

Курир.рс/РТС/Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА