Најновије

АЛБАНЦИ УПАЛИ У СРПСКУ ПОШТУ: Крали документа, ломили инвентар

ЈП „Пошта Србије“ саопштила је данас да је обустављен рад поште у Бањској, на Косову и Метохији због, како су навели, упада албанских терориста у објекат поште прошле ноћи и велике материјалне штете коју су направили.

Како се наводи, приликом упада албанских терориста причињена је велика материјална штета, оштећена је имовина и украдена опрема.

НОЖ У ЛЕЂА ПУТИНУ: Русија је крива, тврди бивши велики савезник

„Албански терористи тим вандалским чином, не само да су довели до тога да ће привремено бити обустављено пружање поштанских услуга Бањској, него су, инспирисани неодговорном и опасном политиком Аљбина Куртија, свесно и намерно наставили са застрашивањем и уништавањем свега што је српско на КиМ, као и отежавањем несметаног кретања, рада и свакодневног живота свих оних који се противе неразумној политици привремених органа власти у Приштини“, наводи се у саопштењу.

ЈП „Пошта Србије“ истиче да тренутно, због блокаде коју спроводе особе наоружане дугим цевима, није у могућности да тачно утврди размере причињене штете, а да ће јавност бити накнадно обавештена о томе када ће пословница поште у Бањској отпочети са радом.

КРЕМЉ ИМА ПОРУКУ ЗА СРБИЈУ: Тиче се Косова и Метохије, шта ће то Руси да ураде

Извор: Спутник.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА