Најновије

ОБРАДОВИЋ: Србија да се уједини у подршци српском народу на КиМ, а не у слављењу Вучића

У име Српског покрета Двери изражавам најдубље саучешће свим породицама убијених Срба на Косову и Метохији, саопштио је данас Бошко Обрадовић и оценио да је "ово велика национална трагедија на коју не можемо и не смемо остати неми".

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Србија треба да се уједини у подршци српском народу на Косову и Метохији, а не у слављењу председника Републике, поручио је председник Двери.

Према његовим речима, Србија данас треба да буде уз Србе који трпе Куртијев терор на Косову и Метохији, а не уз Александра Вучића.

Председник Републике треба да ради свој посао и повуче потезе у заштиту српског становништва на Косову и Метохији или да се повуче са функције, нагласио је Обрадовић.

Он сматра да је досадашња политика актуелне власти према Косову и Метохији доживела пропаст и мора хитно да се мења.

Позивам Владу Србије да одмах саопшти број и имена свих убијених, рањених и ухапшених Срба на Косову и Метохији у претходна два дана, наводи у саопштењу Обрадовић, који сматра да су "они жртве терористичких и сепаратистичких власти у Приштини".

Према његовом виђењу, очито је да су се Срби на Косову и Метохији самоорганизовали, јер "више не могу да трпе Куртијев терор, нити да чекају државу Србију да их заштити".

"До доласка на власт коалиције СНС-СПС, албанске специјалне јединице нису могле да кроче на север Косова и Метохије, а данас се слободно шетају и малтретирају кога стигну", подсетио је Обрадовић.

Државотворни блок патриотске опозиције већ дуго предлаже конкретна решења и тражи ванредну седницу Народне скупштине на којој бисмо их изнова представили комплетној домаћој и међународној јавности, закључио је председник Двери.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА