Најновије

ОДЛУЧЕНО КАДА ЋЕ БИТИ ОДИГРАН ОДЛОЖЕН ДЕРБИ: Партизан и Црвена звезда су на терену тек на крају године

Први овосезонски Вечити дерби одложен је због проглашеног Дана жалости због дешавања на Косову и Метохији. У овом тренутку није позната коначна одлука Супер лиге Србије, али ће нови термин највероватније бити 6. децембар.

Проблем налажења новог термина био је згуснути календар јесењег дела, пошто Србија има три клуба која се такмиче у европским куповима, Лиги шампиона, Лиги Европе и Лиги Конференција, што је искључило могућност да игра у периоду уторак-четвртак .

Уз све то, током јесењег дела почеће и такмичење у Купу Србије, осмина финала, па је отказан и један термин средином недеље. Поред свих утакмица овог деветог кола, траже се и термини са раније одложених утакмица Раднички 1923 – Партизан, Црвена звезда – ТСЦ и Напредак – Чукарички, а одлуком директора такмичења, како овај извор сазнаје, оне утакмице ће се играти 1. новембра.

Тако да је на крају, у целој збрци, готово извесно да ће се одложени 171. Вечити дерби и преосталих седам утакмица овог кола одиграти тек пред крај јесењег дела сезоне – 6. децембра.

Првобитно је узет и тај датум, планирано је да се овде одигра осмина финала најмасовнијег такмичења, али ће ти мечеви бити померени у пролећни део сезоне.

Након ових мечева, у новом распореду, до краја јесењег дела, планирано је одигравање још три кола, пошто Суперлигаши после 20. кола, које почиње 23. децембра, иду на паузу.

ПРИТИСАК НА СРБЕ НА КИМ: Курти би под изговором тероризма да очисти север

Извор: Спортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА