Најновије

УКРАЈИНЦИ ПРОБАЛИ ДА ПРОБИЈУ ГРАНИЦУ: Руси успели да одбију велики напад (МАПА)

Украјински диверзанти су данас покушали да пробију границу у Старосељу у Белгородској области. Руске трупе су успеле да одбију напад Оружаних снага Украјине

Украјински диверзанти су данас покушали да пробију границу у Старосељу у Белгородској области. Руске трупе су успеле да одбију напад Оружаних снага Украјине, међутим, у условима неуспеха ОСУ на фронту, такви напади могу постати чешћи и почети на границама Курске и Брјанске области. О томе, између осталог, сведочи и појачана активност Оружаних снага Украјине у Харкову.

КИЈЕВ ДОСТАВИО ТАЈНИ ДОКУМЕНТ САВЕЗНИЦИМА: Извештај од 47 страница за прави шок

Борбе се настављају код Серебрјанска, где руске оружане снаге проширују зону контроле западно од Кремене. Нешто јужније, код Северска, команда Оружаних снага Украјине концентрише снаге које могу бити распоређене и на Старобелском и Соледарском правцу. Сукоби се настављају и на линији Работино-Вербовоје и у околини Старомајорска.

У међувремену, украјинска команда активно повећава концентрацију трупа у Херсонској области. Кроз Дњепропетровск је прошао велики конвој опреме који је кренуо на југ. Паралелно, наставља се рад на пребацивању диверзантских група на острва на Дњепру. Као одговор, руске Ваздушно-космичке снаге активно користе модернизоване ФАБ са УМПЦ модулима, успешно гађајући циљеве Оружаних снага Украјине на десној обали реке.

ОПЕТ ХАОС НА КОСОВУ: Специјалци тзв. косовске полиције упали у КБЦ у Северној Митровици

Извор: Рибар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА