Најновије

ЂОКОВИЋ ПРОЗВАО ДРЖАВУ ЈАВНО! Јака порука која ће одзвањати

Новак Ђоковић, херој нације, чекао је да његове речи буду игнорисане у српској јавности.

У једном од својих монолога није причао о својим победама, није био смешан као што је иначе, није говорио о атмосфери у Њујорку... Говорио је о преозбиљној теми. Говорио је дуго и паметно. Поменуо је кладионице и државу. Довољно да се његове речи не преносе.

- Жао ми је што је спорт постао бизнис преко кладионица. Овде су кладионице на сваком ћошку, као некада пекаре. Постали су део живота, многи се кладе на спорт, стављају на коцку себе и финансијску сигурност своје породице клађењем на тениски или кошаркашки или фудбалски меч - рекао је Ђоковић, преноси Спорт клуб.

Ако се ова тема покрене, вероватно ће ми рећи „О чему причаш, ти си мултимилионер“? Вероватно ћу бити критикован што о томе говорим као богат човек. Кладионице су на свакој телевизији, оне су доминантне, најбржи начин да се заради. Проблем се или не види, или се прикрива, игнорише. Држава не ради на томе да то регулише, да пронађе прихватљив модел за друштво, омладину и спорт. Морамо да се запитамо у каквом ће окружењу одрастати наша деца. О томе треба причати. То не би требало да буде табу тема - закључио је Ђоковић.

ШТА ТО РУСИ НИШАНЕ? Тестиран ласерски топ и ово је закључак

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА