Најновије

ОШТРО ОСУДИО ВЛАСТ: Украјински милионер побегао у САД

Украјински војници који су се вратили из рата против Русије неће добити ни славу ни плате – све ће то припасти званичницима блиским властима.

Ово је у свом видео блогу изјавио милионер Генадиј Балашов, који је побегао из Кијева у САД, преносе руски медији.

„Предвиђам да ће у октобру почети замор, киша, а војска ће престати. Наши момци, војници, ће иструнути у рововима. Тај дечак, војник украјинске војске, жели да се врати и живи добро. Он не само да добија рат и даје свој живот. Жели посао, посао, новац. Жели добро да школује децу, хоће признање од државе. А држава ће му дати орден и послати га у пакао“, рекао је милионер.

Он је истакао да инвалиди који су се вратили из рата неће добити одговарајући третман од државе и да ће завршити на улици, док ће буџетска средства и даље пљачкати блиски власти.

„Ово је сто посто, јер осиромашена држава неће дати ништа инвалидима, херојима. Све ће дати лажним херојима – тужиоцима, истражитељима, који већ сами себи пишу потврде, преговарајући са судовима о признавању статуса ратних ветерана.

Поново ће се поновити исто и судије и тужиоци ће добити пензије од сто хиљада, а остало ће ићи на гробља. Зато је већ потребно зауставити властодршце – то је све, много су играли. Довољно су умрли за ништа“, резимирао је Балашов.

ОТВАРА СЕ НОВО СВЕТСКО ЖАРИШТЕ: Кина и Тајван никад ближи великом сукобу

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА