Најновије

Часописи намењени најмлађима у издању Пчелице: Врапчић и Пчелица за лепше одрастање!

За све који воле Печицина издања ово је право освежење које улива наду у одрастање уз квалитетан садржај који је представљен на забаван начин.

Фото: Пчелица

Пчелица је закорачила у нови изазов, односно покренули су два часописа: Врапчић, часопис за малишане узраста од 3 до 5 година и Пчелица, часопис за предшколце узраста од 5 до 7 година.

Часописи имају форму забавног и радног карактера, а посебна пажња у њиховом обликовању посвећена је квалитетној техничкој припреми и штампи. 

Поштујући нове Основе програма предшколског васпитања и образовања, чија примена обезбеђује њихов квалитет у предшколским установама, у часописима можете пронаћи разноврсне садржаје. Деца ће цртати, бојити, лепити, радити графомоторичке и логопедске вежбе, решавати загонетке, уживати у читању стрипова, прича, песама, откривати занимљиве информације из света науке, радити експерименте и путем реалних фотографија упознавати не само нашу земљу и њене знаменитости, већ и друге земље, народе и културе са свим својим лепотама и различитостима. У складу са узрастом деце, водичи кроз часопис ће, уз Пчелицу и Врапчића, бити одрасли, јер ће им за праћење неких садржаја бити потребна помоћ, кажу из издавачке куће Пчелица.

Сваки број часописа ће имати посебне додатке попут: модела за сечење и лепљење, макета, друштвених игара, налепница и др. 


Из Пчелице додају да ће садржаји часописа деловати стимулативно не само за стицање знања, већ и за развијање опажања, закључивања, креативности и маште. Малим читаоцима ће бити омогућено активно учешће у стварању часописа, јер ће уз помоћ одраслих, имати контакт са редакцијом у виду слања фотографија, ликовних радова, прича и сл.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА