Најновије

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ЗЕЛЕНСКОГ: Олени се вероватно смеје пола света после ових изјава

Прва дама Украјине Олена Зеленска у веома интимном интервјуу за Би-Би-Си описала је како је рат утицао на њен породични живот.

– Ово би могло звучати себично, али ја крај себе требам мужа, а не историјску личност - рекла је и додала како породица не проводи пуно времена заједно. 

– Али држимо се, имамо снаге и у емоционалном и физичком смислу. Сигурна сам да ћемо то поднети - додала је.

Када је Русија напала Украјину у фебруару 2022, Олена Зеленска је провела месеце скривајући се на тајним локацијама са својом децом. Казала је како је на почетку инвазије имала константан осећај навале адреналина, али да је с временом увидела да се мора смирити и почети да живи у складу с постојећим условима. Након што је изашла из скровишта прошле године, бивша сценаристкиња је почела путовати светом како би се сусрела с челницима разних земаља и држала говоре.

Тешко је

– Муж и ја не живимо заједно, породица је раздвојена. Виђамо се, али не онако често колико бисмо желели. Мом сину недостаје отац. Боли ме када видим како моја деца ништа не планирају. Кћи нам има 19 година. Други њених година маштају о путовањима, о новим доживљајима, емоцијама. Она нема такву прилику -  казала је.

Прва дама и украјински председник Володимир Зеленски почели су емотивну везу у средњој школи и наставили да раде заједно у комичарској трупи и ТВ студију - он као глумац, а она као сценаристкиња. Зеленска наводи како није ни сањала да ће њен супруг постати историјска фигура и да јој недостаје заједничко проведено време.

Верујем у њега

Казала је како зна да се ради о себичној жељи и да председник стварно има енергије, снагу воље, инспирацију и тврдоглавост да прође кроз овај рат.

– Верујем у њега и подржавам га. Знам да има довољно снаге. Ова ситуација би била пуно тежа било којој другој особи коју познајем. Он је стварно врло јак и отпоран. Свима нам сада треба та његова снага - рекла је.

"Леопарди" лепо горе и прелепо лете на све стране кад стану на руску мину: Методе из времена Другог светског рата су и даље веома ефикасне

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА