Најновије

„Пуштени с ланца“ одушевљава биоскопску публику свих генерација!

Ако немате длаке на језику, а од биоскопа очекујете лудило од провода, волите хумор који речи и појмове назива правим именом, а експлицитне сцене вас не терају да се зацрвените, „Пуштени с ланца“ је филм који апсолутно не смете пропустити. Филм је на редовном репертоару наших биоскопа и одушевљава публику свих генерација.

Фото: Промо

О ФИЛМУ: Кажу да је пас човеков најбољи пријатељ, али шта ако је човек потпуни кретен? У том случају, можда је време за слатку освету, у псец́ем стилу.

Када Реџија (Вил Ферел), наивног, невероватно оптимистичног бордер теријера, остави на злим градским улицама његов не тако сјајан власник, Даг (Вил Форте), Реџи је убеђен да га он никада не би намерно напустио.

Али када се Реџи сретне са Багом, брбљивим, бостонским теријером који много псује (добитник Оскара Џејми Фокс), луталицом који воли своју слободу и верује да су власници наивчине, Реџи коначно схвата да је био у токсичној вези и увиђа да је Даг у ствари бездушни љигавац.

Одлучан да се освети, Реџи, Баг и Багови другари — Меги (Ајла Фишер), паметна аустралијска овчарка коју власник занемарује због новог штенета и Хантер (Рендал Парк), узнемирена немачка дога која је под стресом због свог посла, пружања емоционалне подршке – заједно кују план и упуштају се у епску авантуру како би помогли Реџију да пронађе пут до куц́е… и натерају Дага да плати одгризањем дела тела које он воли највише. (Помоћ: То није његово стопало).

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА