Најновије

ШОКАНТНО УПОЗОРЕЊЕ АМЕРИЧКИХ ПИЛОТА! Руси тихо чекају Ф-16, спремили су ово: Неће знати шта их је снашло!

Постоји много начина да се открију ловци Ф-16, а у Украјини руске снаге користе врхунску технологију, рекла је бивши пилот америчке морнарице Брин Танехил.

- Постоји много начина да се открију ови Ф-16... Руси користе врхунску опрему у сукобу у Украјини - рекла је Танехил, коментаришући планове за испоруку Ф-16 Украјини.
Она је такође напоменула да амерички противници на Блиском истоку против којих су ови борци раније коришћени, нису били тако добро обучени и опремљени као руске оружане снаге.

Холандија и Данска су прве пристале да испоруче Ф-16 Украјини. Бела кућа је потврдила да ће Кијев добити борбене авионе трећих земаља по завршетку обуке за своје пилоте.

Русија сматра да испоруке оружја Украјини ометају решење, директно укључују земље НАТО- а у сукоб и да се „играју ватром“. Руски министар спољних послова Сергеј Лавров истакао је да ће сваки терет који садржи оружје за Украјину постати легитимна мета за Русију. Према његовим речима, САД и НАТО су директно укључени у сукоб, укључујући не само снабдевање оружјем, већ и обуку особља у Великој Британији, Немачкој, Италији и другим земљама. Кремљ је навео да пумпање Украјине оружјем са Запада не доприноси преговорима и да ће имати негативан ефекат.

УКРАЈИНЦИ СЕ ПОВУКЛИ И НАПУСТИЛИ ПОЛОЖАЈЕ! Руси одмах улетели! Када су чули наређења официра, настала општа бежанија!

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА