Најновије

ДОДИК: Ми никуда не идемо и своје никоме не дамо

Наша порука за њихову мржњу је наша љубав коју ништа не може ослабити, па ни претње неким процесуирањима и нападима на наш народ, рекао је Додик.

Република Српска је свечаном прославом најважнијег дана за све Србе, 9. јануара, послала поруку мира, љубави и слободе целом свету, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик и истакао да не постоји јача сила од љубави према отаџбини.

Додик је казао да су сви становници Републике Српске показали како то изгледа када волите и не дате своје, те да Српска представља слободу за српски народ.

"Она је наш живот и наша кућа, и никакве претње које слушамо годинама, па и у овим данима славља, никада то неће променити – само су ојачале наше уверење да је оно што радимо исправно. Нема те силе која може доћи и наметнути било ком Србину да воли неку тамо измишљену Босну, а да заборави на понос и срећу који се у њему буди и при самом помену имена Републике Српске", написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Додик је навео: "Волимо сваки њен део, њена поља, шуме, ливаде и реке и зато их не дамо и никада нећемо допустити да нам отму наше и да нам узму нашу Републику."

"Никакве амбасаде, па ни америчке и британске, и никакви Бећировићи, Комшићи, Конаковићи, Звиздићи, Салкићи и слични ликови на политичкој сцени који би најрадије да је БиХ унитарна неће изменити ни њену историју, а ни реалност да је састављена и од Републике Српске, која их толико нервира и коју толико мрзе. Ми не желимо никоме ништа лоше", поручио је Додик.

Истакао је да нико Србе не може натерати да прихвате БиХ.

"Наша порука за њихову мржњу је наша љубав, коју ништа не може ослабити, па ни претње неким процесуирањима и нападима на наш народ. Показују своју немоћ. Наша кућа је наша Република, па нека се љути ко год хоће и нека покуша шта хоће. Ми нигде не идемо и своје никоме не дамо. Република Српска живи јаче и снажније у срцу сваког Србина и других који живе овде и сву своју снагу ћу усмерити да буде све јача, моћнија, уређенија и лепша", навео је Додик.

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА