Најновије

СЛОМ НА КРАСНОЛИМАСКОМ ПРАВЦУ: Украјинци потпуно прекинули борбена дејства

Рат у Украјини се наставља, а једна од области где су се донедавно водиле жестоке борбе је Краснолимански правац у Донбасу.

Међутим, како преноси РИА Новости, позивајући се на руско Министарство одбране, активности украјинске војске у овом правцу су престале, и у протекла 24 часа се ни на који начин нису испољиле.

Током протекла 24 часа, у зони одговорности групе „Центар“ на правцу Краснолиманск, копнене снаге Оружаних снага Украјине нису испољиле никакву активност – рекао је Леонид Шаров, официр прес центра групе Центар.

Истовремено, према речима официра групе која делује на правцу Краснолиманска, више од 150 циљева Оружаних снага Украјине је погођено авијацијом и артиљеријом Оружаних снага Русије. Удари су изведени по циљевима у области насеља Серебрјанка, Северск и Дроновка. Шаров је додао да су Оружане снаге Украјине имале тешке губитке у зони одговорности групе Центар.

Подсетимо, председник Зеленски је током своје турнеје по балтичким земљама рекао “да Кијев неће пристати на прекид ватре, који је наводно користан Русији”.

Погледајте ОВДЕ борбе код Белогоровке и ударе руске артиљерије

Извор: Тв Фронт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА