Најновије

ШОК ЗА АМЕРИКАНЦЕ! Руска армија им провалила системе, уништено неколико, складишта са муницијом горе широм Украјине

Према најновијим извештајима са бојишта, руска армија је развила ефикасне методе за уништавање америчких противваздушних система "Патриот".

До сада је потврђено уништење седам таквих система, што представља значајан ударац за америчку војну технологију и подршку коју Сједињене Државе пружају Украјини.

Ови системи, који су део америчке војне помоћи Украјини, познати су по својој напредној технологији и били су сматрани за кључне у обезбеђивању противваздушне одбране. 

Међутим, чини се да је руска војска успела да нађе слабост у њиховом систему и сада систематски неутралише ове јединице по целој територији Украјине.

Такође, постоје извештаји да руска војска располаже са изузетно прецизним обавештајним подацима, што их чини способним да тачно идентификују и униште кључне циљеве. 

Овај развој догађаја потенцијално мења стратешку равнотежу у региону и поставља нове изазове за америчку војну стратегију.

ЈЕЗИВИ СНИМЦИ СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА: Ракета спржила украјинске војнике, руски војник пришао и показао шта је остало (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА