Најновије

Помозите да се купи клавир за Андријану са Косова и Метохије

Организација Косовско Поморавље из Партеша покренула је акцију за куповину клавира Андријани Стајић из Гњилана на Косову и Метохији.

Фото: Косовско Поморавље

„До сада смо прикупили 3000 евра и потребно је још 2000, како би наша Андријана наставила да се професионално бави музиком. Она је једна од најталентованијих пијанисткиња са Косова и Метохије и потреба јој је наша подршка да настави школовање на Факултету уметности у Нишу.“

Андријана је до сада остварила запажене резултате на државним такмичењима и жеља јој је да своје одрастање и младост у енклави преточи у музику.

„Подршпка младима са Косова и Метохије да остваре своје снове је изузетно важна и на тај начин пружамо сигурност и подршку читавим породицама које овде живе. Позивамо све људе добре воље да због тога подрже и ову акцију“, рекла је представница организације Марија Васић.

Уколико донацијама желите да подржите младу пијанисткињу Андријану Стајић из Гњилане то можете учинити уплатама на следеће жиро-рачуне:

Динарски жиро рачун код Комерцијалне банке:

205-266929-36

Динарски жиро рачун код Интеза банке:

160-6000000743964-30

За инструкције за уплате из иностранства посетите сајт kosovskopomoravlje.org.

Више о акцији можете сазнати на следећем линку: https://www.kosovskopomoravlje.org/podrzimo-andrijanu-na-putu-umetnosti/

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА